Nytt badrum – Tryggt och bekvämt!

Brilliantbad är en helhetslösning där vi ansvarar för hela din badrumsrenovering i Uddevalla och hela trestadsområdet. Du får en kontaktperson som samordnar allt. Certifierade montörer gör att du kan känna dig trygg med att jobbet blir rätt utfört. Och du vet i förväg exakt vad ditt nya badrum kommer att kosta och när det kommer att vara färdigt. Brilliant helt enkelt.

Modernt badrum med led-upplyst spegel

Vi Ritar med 3D-programmet Spark-Vision Blueprint som ger oss realistiska och snygga 3D-bilder av ert nya badrum. Vi har lång erfarenhet av badrumsrenoveringar och hjälper er att hitta smarta lösningar på era problem.

Vi kan lägga in det flesta kakelsorter och badrumsmöbler som finns på marknaden i ritningen.

 

 

Så går det till!

Steg 1: Idé

Idé: Kanske vet du redan hur du vill att ditt nya badrum ska se ut. Annars hjälper vi till med tankar och inspiration. I butiken eller hemma i ditt badrum.

Steg 2: Ditt nya badrum i 3D

Se ditt nya badrum i 3D:
Ditt nya badrum ritas sedan upp i vårt 3D-program för att testa olika stilar, produkter, material och färger. Programmet gör det enkelt att se på en mängd olika lösningar.

Steg 3: Offert, fast pris och tidsplan

Offert, fast pris och tidplan:
Du får en detaljerad, skräddarsydd offert som innefattar rivning, underarbete, produkter, installation, städning och projektledning av hela badrumsrenoveringen. Plus en tydlig tidplan.

Steg 4: Planering, installation och genomförande

Planering, inststallation och genomförande:
Ett badrumsbygge kräver en rad olika yrkeskompetenser – elektriker, snickare, målare, plattsättare och rörmontörer. Din kontaktperson ser till att arbetet utförs professionellt, i rätt ordning och att det blir färdigt i tid.

Steg 5: Besiktning och garantier

Besiktning och garantier:
När allt är klart bokar vi ett besiktningsmöte där vi checkar av det som är gjort. Du får garantier på både produkter och utfört arbete.